HEADSPA FACE&HAIR TREATMENT

Bij Head Spa Hoofddorp omarmen we het idee van totale wellness, waarbij we niet alleen zorgen voor de gezondheid van je haar, maar ook voor de verjonging van je gelaat. Onze HEAD & FACE SPA TREATMENT is een exclusieve ervaring die is ontworpen om de balans tussen hoofdhuid, haar en gezicht te herstellen, terwijl je geniet van een welverdiende ontspanning.

Persoonlijk Intakegesprek:

Bij aanvang nemen we de tijd voor een persoonlijk intakegesprek. We luisteren naar jouw wensen, bespreken eventuele zorgen en bepalen samen met jou de doelen voor de behandeling.

Gedetailleerde Analyse van de Hoofdhuid:

Onze ervaren haar therapeuten voeren een gedetailleerde analyse van de hoofdhuid uit. Deze analyse helpt ons om inzicht te krijgen in de specifieke behoeften van je hoofdhuid, zodat we de juiste behandeling kunnen toepassen.

Aangepaste Behandelingen voor het Gelaat:

Ontspan terwijl we aangepaste behandelingen toepassen om je gelaat te verzorgen en verjongen. We gebruiken hoogwaardige producten en technieken die gericht zijn op het verbeteren van de huid textuur, het verminderen van stresslijnen en het bevorderen van een gezonde gloed.

Revitaliserende Hoofdmassage:

Geniet van een zalige hoofdmassage die niet alleen ontspannend is, maar ook de bloedcirculatie stimuleert en de gezondheid van je hoofdhuid bevordert. Deze massage is gericht op het verminderen van spanning en het bevorderen van een gevoel van totale ontspanning.

Voedende Haar behandeling:

Tijdens de behandeling passen we een voedende haa rbehandeling toe die speciaal is ontwikkeld om je haar te versterken, te hydrateren en te doen stralen.

Stijlvolle Afsluiting:

Na de behandeling ontvang je stijladvies, zodat je met vernieuwde vitaliteit en zelfvertrouwen de deur uit stapt.

Wil jij je haar mooi in model geföhnd hebben, waarbij wij het styling advies gebruiken? Boek dan HEAD & FACE SPA TREATMENT &BLOWOUT

 

Waarom kiezen voor de HEAD & FACE SPA TREATMENT?

  • Complete Verzorging: Ervaar de synergie tussen haar- en gezichtsverzorging voor een totale wellness ervaring.
  • Aangepaste Zorg: Elke stap van de behandeling wordt aangepast aan jouw unieke behoeften, met de focus op het herstellen van evenwicht en welzijn.
  • Diepe Ontspanning: Laat de stress van je afglijden terwijl we zorgen voor zowel je uiterlijk als innerlijk welzijn.

Gun jezelf de luxe van onze HEAD & FACE SPA TREATMENT en ontdek de ultieme harmonie tussen haarverzorging en gezichtsverjonging.

De behandeling duurt ongeveer 90 minuten.