HEADSPA HEALING / REBUILDING TREATMENT

Bij Head Spa Hoofddorp geloven we in het delen van speciale momenten van ontspanning en schoonheid, en daarom introduceren we met trots onze exclusieve HEAD SPA HEALING / REBUILDING TREATMENT, een behandeling die zich richt op de genezing van de hoofdhuid en verbetering van het haar.

Wat kun je verwachten?

  • Persoonlijke Consultaties: Onze specialisten voeren zorgvuldige individuele consultaties uit om de specifieke behoeften van elke persoon te begrijpen, met speciale aandacht voor de gezondheid van de hoofdhuid.

  • Aangepaste Behandelingen: Ervaar op maat gemaakte head spa sessies, specifiek ontworpen voor jouw unieke haartype en de conditie van je hoofdhuid, met het oog op helende aspecten.

  • Verkwikkende Hoofdmassage: Laat de stress van het dagelijkse leven los terwijl onze specialisten zorgen voor een revitaliserende hoofdmassage die niet alleen kalmerend maar ook genezend is voor de hoofdhuid.

  • Ontspanning: Tijdens de behandeling kun je genieten van een rustige en harmonieuze omgeving, die bijdraagt aan het helende proces.

De HEAD SPA HEALING / REBUILDING TREATMENT duurt ongeveer 90 minuten.

Waarom kiezen voor de HEALING /REBUILDING  TREATMENT?

  • Ontspanning: Geniet van een onvergetelijke ervaring en verwen jezelf met pure ontspanning en heling in een compacte sessie.

  • Gepersonaliseerde Zorg: Profiteer van de expertise van onze haar therapeuten, die ervoor zorgen dat elke behandeling is afgestemd op jouw individuele behoeften, met speciale aandacht voor de gezondheid van je hoofdhuid.

  • Dubbel Genieten: Laat stress van je afglijden terwijl je geniet van helende behandelingen die niet alleen goed zijn voor je haar, maar ook voor de gezondheid van je hoofdhuid en je algehele welzijn.

Na de behandeling wordt je haar gedroogd. De HEAD SPA HEALING / REBUILDING TREATMENT biedt de ideale manier om even een moment voor jezelf te nemen terwijl je je haar en hoofdhuid verzorgt.

De behandeling duurt ongeveer 90 minuten. Als je je haar na de behandeling in model geföhnd wilt hebben, kun je ook ons Head Spa HEALING / REBUILDING Treatment en Blowout boeken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren!

HeadSpa Healing / RebuildingTreatment

Duur vanaf: 80 minuten

Prijs vanaf: €100

 

HeadSpa Healing / Rebuilding Treatment & Fohnen 

Duur vanaf: 100 minuten

Prijs vanaf: €135,00