Simply zen, Milk_shake & Botanical Beauty

Simply zen

Simply Zen is een Italiaans haarverzorgingsmerk dat bekend staat om zijn natuurlijke ingrediënten en duurzame benadering van haarverzorging. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder shampoos, conditioners, behandelingen en stylingproducten, allemaal ontworpen om het haar te voeden, te herstellen en te stylen zonder schadelijke chemicaliën. Het merk richt zich op het creëren van producten die zowel effectief als milieuvriendelijk zijn, met respect voor de natuurlijke balans van het haar en de hoofdhuid. Hun producten bevatten vaak biologische ingrediënten en zijn vrij van parabenen, sulfaten en siliconen.

Milk_shake

Milk_shake is een bekend merk in de haarverzorgings industrie, opgericht in Italië. Ze staan bekend om hun hoogwaardige haarproducten die gebruikmaken van natuurlijke ingrediënten zoals melk proteïnen, yoghurt, honing, fruitextracten en arganolie. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder shampoos, conditioners, haarmaskers, styling producten en kleurbehandelingen. Milk_shake producten zijn ontworpen om het haar te voeden, te hydrateren, te herstellen en te stylen, terwijl ze tegelijkertijd een heerlijke geur achterlaten. Ze richten zich op het leveren van professionele resultaten voor alle haartypes, van normaal tot beschadigd haar. Hun producten worden wereldwijd gebruikt en staan bekend om hun effectiviteit en kwaliteit.

Botanical Beauty

Elke dag maak je bewuste keuzes. Om biologisch te eten. Meer te bewegen en gezonder te leven. Maar weet je eigenlijk wat je op je huid smeert? 60% van wat je smeert, komt namelijk in je bloedbaan terecht. Letterlijk 60%.

Dat is even schrikken, nietwaar? Zeker met die lange, onbegrijpelijke ingrediëntenlijsten op veel verzorgingsproducten.

Botanical Beauty werkt enkel met ingrediënten die je ook kunt eten. 100% natuurzuiver én biologisch. Dat is uniek in Nederland. Onze producten bevatten geen microplastics en zijn duurzaam verpakt. Op ons familielandgoed ontwikkelen we onze natuurlijke verzorgingsproducten. Voor elk huidtype, maar ook speciaal voor huidproblemen als eczeem, acné en psoriasis.

Smeer net zo gezond als je eet met organic skin care van Botanical Beauty.